Vivobarefoot – Taking care of business

Vivobarefoot butikk

Det er ikke så enkelt å være blogger innen et særdeles spesifikt og lite tema som dette. Derfor er det gledelig de gangene det faktisk skjer noe, som attpåtil er verdt å skrive om! Siden oktober 2013, har jeg hatt en liten hjelperolle med å selge de minimalistiske skoene, Vivobarefoot. Dette med bakgrunn i mitt ønske om å gjøre andre oppmerksomme på at det finnes alternativer til tradisjonelle sko. I et konservativt, men velstående land, vil det kanskje kreve mye å få nordmenn til å akseptere noe nytt, som i tillegg bryter med gammel tro og kunnskap. Men det er ingen umulighet.

Det som i grove trekk skiller Vivobarefoot fra tradisjonelle sko, er at de er helt flate og fleksible, med såletykkelse fra og med 3 mm. De har en bred tåboks, slik at tærne skal kunne spre seg naturlig ved belastning. Skoene kan vendes og vris i alle retninger, noe som tillater føttene dine å bevege seg slik de vil. Det føles rett og slett veldig befriende. Og naturlig.

Det startet med salg til familien, venner og bekjente. Etter hvert sto jeg også på stand på ulike events som Toughest og Oslo Maraton, for å spre det gode budskap. Jeg merker veldig godt at interessen utenfra absolutt er til stede. Skepsisen derimot, er den største fienden. Naturlig nok. De minimalistiske skoene baseres jo på et design som kan regnes som en motsats til det nåværende og etablerte skodesignet med stive, tykke såler og høye hæler. Det er å rote i hodene på folk.

Fast-forward til februar i år. Plutselig ble det stablet på beina en liten pop-up store, nede på Vika Terrassen i Oslo. Et fysisk sted vi kan treffe våre kunder på gamlemåten, face2face. Her kan kundene prøve alle de ulike modellene og få god hjelp fra kvalifisert betjening. Det har jo selvfølgelig også vært mulig å kjøpe skoene via netthandelen, men det er et stort steg å komme seg inn i en butikk, selv om det er på midlertidig basis. Moro!

Ønsker du å prøve Vivobarefoot? Kom innom butikken vår da vel! Den holder åpent hverdager 10-18 og lørdager 10-15 og holder for tiden salg på de fleste produkter, med 30-50% rabatt!

I butikken finner du også naturlige snacks fra Rent Liv, sømløst kompresjonstøy fra Compressport og elastiske skolisser fra Xtenex.

Du kan også besøke nettstedet www.vivabrands.no og benytte rabattkode 15offan, så får du 15% rabatt på alle produkter! Her finner du i tillegg masasjeprodukter fra Rumbleroller og bambussokker fra Doyoubamboo.

Lik også Vivobarefoot på facebook for å følge med på hva som skjer videre fremover!

 

Vi sees!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *