Sta som faen

En trend er som et fly: det tar av, flyr høyt en stund og ender sin ferd på bakken igjen. Ved mer varige endringer opphører tyngdekraften et sted der oppe i luften og flyet svever inn i fremtiden. La oss likevel ikke glemme at fly forurenser. Mange har sterke meninger om det. For kanskje blir fremtidens fly elektriske? Eller noe helt annet.

Not so Trendy, eh?

Mediene skriver ikke lengre om barbeintløping. Minimalistiske løpesko selges knapt i noen butikker. På internett har det dog dukket opp flere nye minimalistiske produkter, og forskningsartikler blir stadig publisert. Ikke det at de kommer opp med så mye nytt.

Luftig

Mitt fly svever fortsatt der oppe. Til alle tider, i all slags vær. Kulda gjør meg likevel forbannet, der jeg gløtter bort på høydemåleren. Bør jeg gjøre et lite unntak? Innrømme å ha dratt det for langt? Nå nei. Det er ingen løsning for en sta jævel som meg!

Flyskam

De fleste fly lander pent på bakken. Andre krasjlander dessverre. Noen få svever kanskje rundt til evig tid. Et sted der ute i verdensrommet. Men så finnes det også mennesker som aldri flyr. Det burde jo vært meg. Bærekraftig, kortreist og sta som faen. En evig vandrer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *